Podrobno

Povezane novice

Je lahko sploh še ugodneje?

 

Izkoristite priložnost in si zagotovite kar 50 % znižane vozovnice! Prav tako pa ugodnosti nudijo tudi ob nakupu kupona za najem opreme.

LIQUID FORCE TEST DAY

V nedeljo, 30. 4. 2017 Wake Lab Shop na Skiliftu Poreč organizira test desk in vezi znamke Liquid Force.

Sonce, morje, pivo, dobra družba ter brezplačni test desk in vezi... vse to vas bo že ta vikend pričakalo na Skiliftu Poreč. Wake park Poreč je hrati tudi odlična lokacija za oddih, saj se tam čas ustavi, skrbi zbledijo, naše misli pa se popolnoma osvobodijo .

 

Za vas smo tokrat pripravili 5 najbolj prodajanih kompletov znamke Liquid Force, ki vas zagotovo ne bodo pustili ravnodušne, saj smo prepričani, da boste navdušeni nad vsemi novostmi, ki nasmeh na obraz narišejo tudi tistim najbolj zahtevnim "riderjem". Brezplačno boste preizkusili lahko vse in še več.

 

Na voljo boste imeli:

 

Deske Liquid Force: Tao 145, Peak 141, Butter Stick 144, FLX 139 in Arris 135 (ženska deska)

 

 

 

Vezi Liquid Force: Flex 4D, 2x Transit, 2x Trek 4D

 

  

 

Vse ostale vezi in deske Liquid Force boste imeli priložnost preizkusiti v času WAKE LAB BALKAN TOUR-a 2017, ki ga organiziramo med 10. in 18. 6. 2017. Z avtodomom bomo obiskali bomo kar 7 wake parkov - vse od Doopleka pa do Beograda. Največja novost letošnjega Wake Lab-ovega Balkan Tour-a  pa je, da ste del najbolj nore »wejkarske« ekipe lahko tudi vi. Ja, prav ste slišali … Vabimo vas, da se nam pridružite na 9-dnevnem potovanju po državah bivše »Juge«. Več si lahko preberite tukaj.

 

 

Na voljo imamo le še nekaj prostih mest, zato vam svetujemo, da s svojo prijavo pohitite in si zagotovoite prosto mesto na najbolj norem in nepozabnem wake tripu. Več >>

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih