Splošni pogoji poslovanja

 

V kolikor se odločate za nakup preko naše spletne trgovine vam svetujemo, da preberete splošne pogoje poslovanja, saj ne želimo, da bi prišlo do kakršnihkoli neprijetnosti oz. vašega nezadovoljstva. Z vami si želimo le odličnega sodelovanja, saj smo trgovina, ki temelji na kakovosti in zaupanju.
 
Delovni čas spletne trgovine je 24ur na dan, 7 dni v tednu.
 
Za vse informacije, svetovanje pri nakupu ali reklamacije smo vam na voljo na telefonski številki +386 (0) 40 219 003 in +386 (0) 40 572 321 ali preko elektronske pošte info@wakelab.net.
 

SPLOŠNO
 
Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje podjetja S2S d.o.o. (v nadaljevanju tudi Wake Lab Shop, ponudnik ali trgovina) in pravice uporabnika oz. kupca ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
 
Splošni pogoji spletne trgovine Wake Lab Shop so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. 

S spletno trgovino Wake Lab Shop (v nadaljevanju »trgovina«) upravlja podjetje S2S d.o.o., ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«).

Ponudba blaga, ki je objavljena v spletni trgovini velja do objave preklica ponudbe oz. do odprodaje zalog.

Cene so maloprodajne, vsebujejo DDV in so označene v EUR. 

Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.
 
 
DOSTOPNOST INFORMACIJ
 
Spletna trgovina Wake Lab Shop se skladno z zakonodajo RS zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovila:
 
a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
c) bistvene značilnosti blaga oz. storitev (vključno s poprodajnimi aktivnostmi in garancijami),
d) dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem časovnem roku),   
e) pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in časovni rok dostave),
f) jasno in nedvoumno določene cene (razvidno mora biti ali je v ceno že obračunan davek in strošek dostave),
g) način plačila in stroški dostave,
h) časovno veljavnost ponudbe,
i) časovni rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop, prav tako tudi če in koliko stane kupca vračilo artikla,
j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.
 
 
PONUDBA ARTIKLOV
 
Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba spletne trgovine Wake Lab Shop ažurira in spreminja pogosto ter zelo hitro. Spletna cena je cena, ki velja za nakup preko spleta v primeru 100 % plačila z gotovino ali s plačilom predračuna z nakazilom na transakcijski račun podjetja S2S d.o.o.

 
CENE
 
Objavljene cene v spletni trgovini Wake Lab Shop in izdane ponudbe veljajo na dan naročila! V primeru napak z naše strani, si pridržujemo pravico do sprememb. Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila, pod spodaj navedenimi pogoji. Vse cene veljajo za artikle, ki so na zalogi. Akcijske cene veljajo do datuma izteka akcije, ki je določen pod ceno akcijskega artikla oz. do razprodaje zaloge le tega.
 
Kljub prizadevanju, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil brezplačen odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu podal predlog o ceni, ki bo temljila na obojestranskem zadovoljstvu. Cene so maloprodajne, vsebujejo DDV in so označene v EUR.
 
 
NAČINI PLAČILA
 
Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
 

 • Gotovinsko plačilo ob osebnem prevzemu (velja navedena cena na spletu).
 • Plačilo po predračunu (nakazilo na TRR). V primeru bančnega nakazila se kot predračun upošteva spletno naročilo, ki ga kupec prejme na svoj elektronski naslov. Blago se kupcu odpošlje po prejemu potrdila o plačilu ali dospetju sredstev na račun ponudnika.
 • Plačilo z gotovino po povzetju blaga. V tem primeru se naročeno blago plača dostavljalcu blaga ob prevzemu (Pošta Slovenije, GLS, …). Strošek dodatne transkacije znaša 0,99 EUR.
 • Plačilo s plačilno kartico po povzetju blaga. V tem primeru vam ponudnik dostave (Pošta Slovenije, GLS, …) zaračuna strošek proviziji v višini 1,43 % vrednosti paketa .
 • Plačilo s plačilno kartico ob osebnem prevzemu blaga v trgovini (Eurocard, Mastercard, Visa in Maestro)
 • Plačilo preko plačilnega sistema SIXT PAYMENT (Eurocard, Mastercard, Visa in Maestro). V tem primeru je popust pri nakupu v spletni trgovini za 1,5 % nižji od popusta, navedenega v spletni trgovini.


Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili o možnosti odstopa od pogodbe.

 
POSTOPEK NAKUPA

1. Naročilo sprejeto
Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Kupec ima v roku ene ure možnost preklicati naročilo. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila.


2. Naročilo potrjeno 
Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ko ponudnik naročilo pregleda in preveri dobavljivost naročenih artiklov, naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pri dobavi blaga, ki ga ponudnik nima na zalogi v lastnem skladišču, je ponudnik izključno vezan na dobavo s strani ponudnikovega dobavitelja in na čas, v katerem lahko ponudnikov dobavitelj dostavi blago do ponudnika. Preko elektronske pošte ponudnik kupca sproti obvešča o ažurnih podatkih v zvezi z dobavo blaga. Če je dobavna doba zelo dolga in kupec ne želi čakati, lahko kupec to sporoči ponudniku, ki bo artikel odstranil iz naročila in vrnil kupcu morebitna že vplačana sredstva, ostale artikle iz naročila pa bo ponudnik po želji kupca, ali dobavil, ali pa celotno naročilo storniral. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi lahko nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi nedobave blaga, ki ga ponudnik nima na zalogi v lastnem skladišču.
 
3. Blago odpremljeno
Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga in na koga se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi ali morebitni pritožbi.
 
 
SKLENITEV POGODBE
 
Pogodba je sklenjena s potrditvijo naročila, to je, ko kupec na svoj elektronski poštni naslov prejme elektronsko sporočilo, da je naročilo potrjeno. V primeru predplačila se pogodba sklene s plačilom ponudbe v roku navedenem na ponudbi.

 

VRAČILO BLAGA

 

V skladu z določili ZVPot ima potrošnik oz. kupec v primeru pogodbe, sklenjene na daljavo (kamor sodi nakup preko spletne trgovine) ali zunaj poslovnih prostorov, pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga obvesti ponudnika, da odstopa od pogodbe, pri tem pa mu ni potrebno navajati razloga za svojo odločitev. Že prejeto blago mora potrošnik oz. kupec vrniti podjetju oz. ponudniku najkasneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe, na svoje stroške. Če potrošnik oz. kupec odstopi od pogodbe, mu mora podjetje oz. ponudnik vrniti vsa prejeta plačila, in sicer nemudoma oz. najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe.
 
Vrnjeno blago mora biti neuporabljeno, nepoškodovano in v originalni embalaži, dostavljeno na naslov ponudnika oz. našega podjetja, pri čemer kupec sam nosi stroške vračila blaga. Vračilu mora biti obvezno priložen tudi originalen račun. V primeru uporabe, poškodbe ali nepravega pakiranja blaga, kupec nima možnosti odstopiti od pogodbe! Odkupninskih pošiljk ne sprejemamo.
 
DOSTAVA BLAGA
 
Prizadevali si bomo, da bo kupec prejel pošiljko v čim krajšem možnem času. Blago, kupljeno v spletni trgovini Wake Lab bomo dostavili na posredovani naslov kupca.
 
Za hitro in varno dostavo naročenega blaga v spletni trgovini skrbita naša pogodbena partnerja Pošta Slovenije in GLS Logistične storitve d.o.o., vendar pa si kot ponudnik pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo, če bomo s tem lahko naročilo izpolnili bolj učinkovito.
V primeru, da bo naročeno blago na zalogi, bodo vsa naročila po prejemu plačila odpremljena še isti ali najkasneje naslednji delovni dan. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpremljanje blaga ni mogoče. V primeru, da naročeno blago ni na zalogi, vas v najkrajšem času obvestimo o možnostih dobave, kot je navedeno v pogojih dobave. 

Ker dostavna služba blago dostavlja v dopoldanskih urah, se kupec lahko odloči za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov (na primer v službo). Če kupec ob nakupu, kot način plačila izbere gotovinsko plačilo ob dostavi, je sam dolžen poskrbeti, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju. Če kupca v času dostave blaga ni na predvidenem mestu (v podjetju, pisarni, bolnišnici, študentskem ali dijaškem domu,... itd.), mu bo dostavljavec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje oz. bo kupca poklical na njegov mobilni telefon.

 
Za pošiljanje pošiljk v tujino je pogodbeni partner GLS Logistične storitve d.o.o., roki dostav so navadni na njihovi uradni spletni strani (https://gls-group.eu/SI/sl/home).

 
STROŠKI DOSTAVE
 
Po posredovanju naročila se ceni izdelka prištejejo stroški pošiljanja. Stroške pošiljanja bo moč razbrati iz ponudbe/računa, ki ga bo kupec prejel po elektronski pošti. ZA NAKUP NAD 100 € STROŠKOV POŠILJANJA NE ZARAČUNAVAMO.

Stroške dostave blaga do vrednosti 99,99 € * krije kupec sam in je z njimi seznanjen že v postopku naročila blaga. Ob vrednosti nakupa do 99,99 € znaša cena poštnine 4,25 €. Ob nakupu nad 100,00 € stroške poštnine krije ponudnik. Stroški dostave v Republiko Hrvaško in ostale države so navedene spodaj: 
 
Vrsta dostave    Cena

Vrsta dostave    Cena
GLS  Slovenija   4,99 € (Dostava z Pošta Slovenija ali GLS ob nakupu nad 100 € brezplačno)

GLS – Hrvaška 14,99 €
GLS – Evropa 1 24,99 €

GLS – Evropa 2 34,99 €
GLS – Svet 49,99 € 

 


OBRAVNAVA POŠKODOVANIH POŠILJK

 

Če kupec ob prevzemu pošiljke opazi, da je pošiljka oz. blago v njej poškodovano oz., da vsebina ni popolna, je kupec dolžen o tem obvestiti ponudnika v čim krajšem možnem času oz. najkasneje v 8 dneh od prevzema pošiljke. Kupec je dolžen poškodovano blago fotografirati in fotografije posredovati ponudniku. Poškodovana pošiljka oziroma embalaža ter nalepka kurirske službe, iz katere je mogoče razbrati številko paketa mora biti jasno vidna. Fotografije z jasno vidljivostjo mora prejemnik oz. kupec posredovati na elektronski naslov info@wakelab.net. Poleg fotografij je kupec dolžen posredovati tudi kratek opis poškodbe, kontaktne podatke (telefonsko številko) in številko naročila. V primeru, da je do poškodbe prišlo med transportom, bo ponudnik nemudoma po prejemu fotografij in opisa poškodbe ter ostale potrebne dokumentacije vložil odškodninski zahtevek pri kurirski službi, ki je kupcu dostavila paket.


 
DARILNI BON Wake Lab
 
Darilni bon je izkazni papir, ki ga S2S d.o.o. izda proti plačilu v obliki listine ali v elektronski obliki. Vsak darilni bon je označen z unikatno serijsko številko, ponudnik oz. podjetje S2S d.o.o. pa ga je zavezano sprejeti kot plačilo za blago, ki ga prodaja v spletni trgovini in na svojih prodajnih mestih. Darilni bon je moč kupiti v spletni trgovini Wake Lab Shop in na njegovih prodajnih oz. prevzemnih mestih. Pri nakupu darilnega bona veljajo enaka določila, kot so navedena v splošnih pogojih poslovanja. Veljavnost darilnega bona je 6 mesecev od izdaje bona, razen v primeru, ko je na bonu njegova veljavnost navedena drugače.
Menjava darilnega bona za gotovino ni možna. Bon je vnovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona, razliko v ceni doplačati. V primeru, da je vrednost nakupa nižja od vrednosti darilnega bona, se kupcu razlika ne povrne. Ob uporabi darilnega bona kupec ob oddaji naročila v opombo vpiše veljavno kodo, ki se nahaja v spodnjem desnem kotu darilnega bona.
 
GARANCIJA
 
Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu artikla ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.
 
Informacija o garanciji je navedena tudi na spletni strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo. Proizvajalec oz. ponudnik je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri ponudniku ali njegovem pooblaščenem servisu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca oz. ponudnika. Ponudnik je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom.

Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru velja določilo iz prejšnjega odstavka. Vračilo blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem listu, kupec z vračilom nima stroškov.
 
Garancija preneha veljati v naslednjih primerih:
 

 • zaradi okvare, nepravilne ali neprimerne uporabe, mehanskih poškodb, malomarnega ravnanja ali višje sile,
 • zaradi posega s strani tretjih ali nepooblaščenih oseb oziroma v primeru vseh drugih sprememb na izdelku,
 • zaradi uporabe skupaj z drugimi izdelki, za katere proizvajalec oz. ponudnik ni izrecno predvidel skupne uporabe ali pri dodajanju drugih neoriginalnih izdelkov ali vsebin v drugih primerih, ko to izrecno določa dajalec garancije,
 • če se deske ali skate deske uporablja na objetih in skakalnicah, in so posledica udarcev in delaminaciji,
 • če so produkti namenjeni komercialni rabi, demo ali za namene inštruiranja,
 • če, škoda nastane zaradi nepravilne uporabe vezi ali deske zaradi uporabljanja različnih proizvajalcev desk ali vezi (Primer: Deska Liquid Force in Vezi Ronix)

Garancijski roki za Wakeboard deske in ostalo tehnično opremo 

 

 • Wakeboard PARK deske: 6 mesecev od dneva nakupa
 • Wakeboard BOAT deske: 1 leto od dneva nakupa
 • Wakeboard vezi: 1 leto od dneva nakupa
 • Wake Skate: 30 dni 1 leto od dneva nakupa
 • Laminiran wake skate: 1 leto od dneva nakupa
 • Custom wakesurf: Brez garancije
 • Wake vrvi: 1 leto od dneva nakupa
 • Zaščitni jopiči: 1 leto od dneva nakupa
 • Zaščitne čelade: 1 leto od dneva nakupa
 • Zaščitne torbe: 1 leto od dneva nakupa

Ko kupec vrača artikel v reklamacijo ali garancijo prodajalcu oz. ponudniku (S2S d.o.o / Wake Lab Shop), mora kupec priložiti pisno pojasnilo reklamacije oz. poškodbe in kopijo računa. Naslov za vračilo blaga prodajalcu oz. ponudniku je S2S d.o.o, Tesovnikova 76/b, 1000 Ljubljana. Svetujemo, da kupec oz. tisti, ki vrača blago uporabi dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke ter, da blago kupec ustrezno pripravi za transport (priporočamo, da kupec uporabi originalno embalažo oz. drugo ustrezno varno embalažo).

 • Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je v naprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!
 • Če kupec uveljavlja garancijo, bo popravljeno blago prejel najhitreje, če garancijo uveljavljavi neposredno pri proizvajalcu oz. njegovem pooblaščenem servisu.

V primeru dodatnih vprašanj, smo vam na voljo na tel.št. 040 219-003 ali preko elektronske pošte info@wakelab.net. 

 
REKLAMACIJE IN INFORMACIJE
 
V primeru reklamacije oz. potrebe po dodatnih informacijah smo vam na voljo na naslovu:
 
Wake Lab 
S2S d.o.o.
Tesovnikova 76B
1000 Ljubljana 
Slovenija
 
Tel: +386 40 219 003
Tel: +386 40 572 321
e-mail: info@wakelab.net
 
 
ZASEBNOST
 
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalih zadev potrebnih za učinkovito komunikacijo med ponudnikom in kupcem. Osebni podatki kupca v nobenem primeru s strani ponudnika ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik oz. kupec sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

 

GDPR. 

 

Tukaj ste pristali zato, da vas seznanimo, da bomo vaše podatke skrbno hranili in jih varovali v skladu z načeli zakona o varovanju osebnih podatkov – ZVOP in GDPR.

Vaš elektronski naslov bomo shranili zgolj z namenom obveščanja o novostihakcijskih ponudbah in aktualnih dogodkih.

Zakon o varovanju osebnih podatkov in evropska uredba GDPR nas zavezuje k skrbnemu varovanju vaših osebnih podatkov in informiranju na kakšen način in koliko časa jih bomo hranili.

Zavezujemo se, da bodo vaši osebni podatki ostali v naših bazah in do njih ne bo dostopal nihče drug, kot le določeni zaposleni ekipe Wake Lab Shop S2S d.o.o. s sedežem Tesovnikova 76/b, 1000 Ljubljana v nadaljevanju Wake Lab Shop. Znotraj ekipe je točno določeno kdo ima dostop do le-teh in na kakšen način jih lahko uporabi. Vaše podatke bomo hranili dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite.

 

S posredovanjem elektronskega naslova soglašate, da:

Wake Lab Shop vaš elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih, akcijskih ponudbah in aktualnih dogodkih. Soglašate, da se lahko iz neobvezujočega sistema kadarkoli izpišete in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo, ki vam je vedno na voljo ali to storite v svojem profilu.

Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo v skladu z določbami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov ZVOP in GDPR. Zbranih podatkov brez vašega izrecnega dovoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam. 


Dodatno pojasnilo:
Wake Lab Shop bo elektronske naslove skrbno varoval v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov in jih brez vašega dovoljenja ne bo posredoval tretji osebi. Wake Lab Shop za prijavo na elektronske novice in obveščanje o aktualnih akcijskih ponudbah ter dogodkih uporablja sistem predhodne odobritve, kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati elektronska obvestila.

 
ODVEZA ODGOVORNOSTI
 
Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, roki dobave ali cene spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletni strani. V tem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.
 
Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci spletne trgovine. Ponudnik mnenja pred objavo pregleda in lahko zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Ponudnik ne odgovarja za informacije oz. mnenja obiskovalcev spletne strani ali uporabnikov oz. kupcev in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.
 
Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti kar se da natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti artikla.
 
Ponudnik ima možnost odstopa od pogodbe s stranko le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitno napako se opredeli bistvene lastnosti predmeta in vse zmote, ki se po običajih v prometu ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih ponudnik v primeru vednosti ne bi potrdil oz. ne bi sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.
 

 
PRAVILA NAGRADNIH IGER
 
Opredelitev pojmov
 
Organizator nagradne igre je družba S2S d.o.o., Tesovnikova 76/b, 1000 Ljubljana. Udeleženec nagradne igre je fizična oseba, ki sodeluje v razpisanih nagradnih akcijah.
 
Dobitnike nagrad določi naključna funkcija računalniškega izbora ali komisija organizatorja.
 
Pravica sodelovanja v nagradni igri
 
Udeleženci nagradne igre so lahko fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju nagradne igre ter osebe zaposlene pri drugih pravnih osebah, povezanih z izvedbo te nagradne igre. Pravne osebe ne morejo biti udeleženec nagradne igre. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, ki ne sprejmejo pravil nagradne igre. Šteje se, da je udeleženec sprejel pravila nagradne igre s tem, ko je sodeloval v razpisani nagradni igri.
 
Pravila sodelovanja v nagradni igri
 
Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup storitev ali proizvodov organizatorja nagradne igre.
 
Elektronsko nagradno žrebanje
 
V žrebanju lahko sodelujejo vsi udeleženci nagradne igre. En udeleženec lahko v nagradnem žrebanju sodeluje le enkrat. Rezultat žreba je dokončen. Pritožba ni mogoča. Dobitnik bo o prejetju in načinu prevzema nagrade obveščen po elektronski pošti.
 
Obveznosti izžrebanca
 
Izplačilo nagrade v gotovini ni možno, ravno tako nagrade ni mogoče zamenjati za drug artikel.
 
Dobitnik je dolžan organizatorju nagradne igre v pisni obliki (e-pošta) posredovati svoje osebne podatke - ime, priimek, naslov, e-naslov in telefonsko številko, vse najkasneje v dveh dneh po prejemu obvestila, da je dobitnik nagrade.
 
V kolikor organizator nagradne igre v roku treh (3) delovnih dni od trenutka, ko dobitnik pošlje obvestilo o tem, da je bil izžreban, iz katerega koli razloga (npr.: dobitnik izjavi, da nagrade ne želi sprejeti, naslov ali elektronski naslov je nepopoln ali napačen ipd.) ne prejme vseh potrebnih podatkov ter izjave, da želi prejeti nagrado, se šteje, da dobitnik nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do izžrebanca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen.
 
Varstvo osebnih podatkov
 
Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec nagradne igre soglaša, da mu organizator lahko pošilja obvestila v zvezi s ponudbo organizatorja. Udeleženec oziroma njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da podelitev nagrad organizira kot javni dogodek. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec dovoljuje, da se njegovo ime in naslov uporabijo v avdio, foto in video materialu organizatorja nagradne igre. Izžrebanec dovoljuje organizatorju nagradne igre objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oziroma prevzema nagrade.
 
Objava pravil nagradne igre
 
Udeleženci nagradne igre z oddajo svojih podatkov prek vnosne forme na tej strani soglašajo, da so s pravili seznanjeni in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.
 
 
MNENJA/KOMENTARJI UPORABNIKOV
 
Mnenja oziroma komentarji uporabnikov ter recenzije izdelkov, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti trgovine, ki so namenjene skupnosti uporabnikov. Ponudnik omogoča, da mnenje napiše katerikoli registrirani uporabnik trgovine, pred dokončno objavo pa jih ponudnik pregleda. Ponudnik ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi ali po mnenju ponudnika ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.
 
Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe in ponudniku dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Ponudnik ima pravico vsebino uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu ponudnika, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na ponudnika.
 
VARSTVO OTROK
 
Oglasna sporočila bodo jasno razvidna (upoštevajoč starost) in jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.
 
Ponudnik ne sme sprejemati naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi zato imel izrecnega dovoljenja njegovih staršev ali skrbnikov.
 
Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki.
 
Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.
 
PRITOŽBE IN SPORI
 
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@wakelab.net. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
 
Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.
 
 
Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov ter veliko užitkov ob uporabi naših produktov.
 
Wejkastičen pozdrav!  
 
Wake Lab 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih