Podrobno

Povezane novice

Prvi wake park v Sloveniji

Wake Park Dooplek je prvi "full size park" v Sloveniji. Športno rekreacijski center, namenjen deskanju in smučanju na vodi.

Wake Park Dooplek izposoja opreme

Tudi Slovenija ga je dočakala!

Danes ob 12. uri smo dočakali neuradno otvoritev 1. "full size" wake parka v Sloveniji. Ja, prav ste slišali, "wejka", uživa in zabava se tudi na Wake Parku Dooplek!

Lokal in štartna rampa
tudi Fun Box je že na svojem mestu
Pogled na park

Na današnji dan so se uresničile sanje marsikaterega slovenskega "wejkarja". Po dolgih letih urejanja dokumentacije, načrtov, usklajevanja sestankov in zahtevnih pogajanj je, tako imenovana ekipa Dooplek, poskrbela za veliko pridobitev, ki pa vsekakor ni le regionalnega pomena, temveč predstavlja veliko več. 19. 5. 2017 bo zagotovo na slovensko-wejkarski "sceni" zapisan z velikimi številkami.

 

Ekipa Wake Lab Shop-a iskreno čestita vsem akterjem, ki so pripomogli k gradnji in uspešni realizaciji prvega slovenskega wake parka. Vse čestitke in zahvale gredo predvsem županu, Mitji Horvat, za zagnanost in veliko podporo pri projektu, investitorju, Jožetu Kojcu, ki je videl priložnost za novo adrenalinsko pridobitev in razvoj tovrstnega športa v Sloveniji ter Aljažu Jurši, idejnemu vodji.

 

V Wake Lab Shopu srčno upamo, da je dupleški wake park, ki je lep primer odličnega sodelovnaja župana, invenstitorja in vodje projekta, le začetek gradnje wake parkov v Sloveniji!

 

3...2...1... gremo vsi v Dooplek na morje!

 

Se vidimo na vodi!

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih