Podrobno

Povezane novice

Raph Derome

Preverite kako Raph Derome uživa v Area 52. 

Znižane cene vozovnic na Skiliftu Poreč

 

Izkoristite priložnost in si zagotovite kar 50 % znižane vozovnice! Prav tako pa ugodnosti nudijo tudi ob nakupu kupona za najem opreme.

V tej sezoni boste letos na Skiliftu Poreč lahko uživali le za polovico cene. Ponudbo ugodnosti si lahko pogledate tukaj. Kupite in unovčite lahko neomejeno število kuponov, ti pa so unovčljivi od 27. 4. do vključno 10. 6. in od 1. 9. do vključno 1. 10. 2017.

 

Ski Lift Poreč je eden najbolj obiskanih wake parkov na Hrvaškem. Je prava vaba za ljubitelje športnih avantur in živahnih adrenalinskih doživetij, primeren tudi za otroke. Več >>

 

Leta 2016 so nas razveselili s popolnoma novimi objekti, ki poskrbijo, da nam na vodi ni nikoli dolgčas. Učimo in zabavamo se lahko na enem malem in enem velikem »kickerju«, »sliderju« in »funboxu«.

 

 

Hrane, pijače, udobnih sedežev in sence na sami lokaciji ne manjka! Na Ski Liftu Poreč redno prirejajo tudi različne zabave z znanimi glasbenimi skupinami, osebje je izredno prijazno in ves čas nasmejano, kar je zagotovo še en razlog več za obisk tega odličnega wake parka. Več >>

 

 

Wejkanje si popestrite lahko že v nedeljo, 30. 4. 2017 saj na Skiliftu Poreč Wake Lab Shop organizira brezplačni test Liquid Force opreme, ki je letos polna novosti! Sončka in dobre družbe ne bo manjkalo!

 

Vabljeni!

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih